A dietetic dessert with yogurt and strawberry gelatin. With a soft pink colour can satisfy every guest. I used heart shape muffin cup (gift from my loved cousin Sherry). Big effect and even a baby can make it.
Ingredients
1 package strawberry flavored jello
1 cup boiling water
1 cup non-fat yogurt
Dissolve the jello in the boiling water. Whisk in the yogurt. Pour in 4 individual cups or in any type of cup (I used heart-shape muffin cup). Let set for about 2 hours in the fridge. Top with fresh fruit.
1 package strawberry flavored jello
1 cup boiling water
1 cup non-fat yogurt
Dissolve the jello in the boiling water. Whisk in the yogurt. Pour in 4 individual cups or in any type of cup (I used heart-shape muffin cup). Let set for about 2 hours in the fridge. Top with fresh fruit.
Versione Italiana - Italian version
Un dessert dietetico con yogurt e gelatina alla fragola. Con il suo colore rosa puo' soddisfare ogni ospite. Ho usato delle formine per muffin a forma di cuore (regalo della mia cara cugina Sherry).
Un grande effetto ed inoltre anche un bambino puo' prepararle.
Ingredienti
1 confezione di gelatina alla fragola (l'ho trovata negli alimentari etnici,oppure usare gelatina normale con succo di fragole)
1 tazza di acqua in ebollizione
1 tazza di yogurt senza grassi
Sciogliere la gelatina nell'acqua bollente. Aggiungere mescolando lo yogurt. Versare in 4 coppe individuali o in qualsiasi tipo di coppe (io ho usato delle formine per muffin a forma di cuore). Far riposare in frigo per 2 ore. Decorare con frutta fresca.
2 comments:
Mmm I love the name of this cake, jello-yogo it's really funny! I'm cooking sweet hearts this days and yours are deliciouly light! Very good idea!
Herve
Thank you Herve and I swear that they taste good even if they are light, thank you.
Chocolat
Post a Comment