I love the flavour of gulasch sauce an Hungarian specialities , but I don't eat meat, so I made it with dry granulated soy, and I have to say that the sauce is still yummy !
Ingredients for 4 persons
1 1/2 cup of dry granulated soy
6 tablespoons of extra virgin olive oil
1 onion finely chopped
1 28 oz can of tomato
2 tablespoons of paprika
1 teaspoon of ground cumin
2 big potatoes
salt to taste
Boil the granulated soy for 10 minutes in salted water. Drain it and squeeze it to remove the excess of water. Put in a pot the extra virgin olive oil and add the chopped onion let it fry for 1-2 minutes then add the granulated soy, the potatoes cut in cubes, the chopped tomatoes,the cumin, the paprika, salt to taste. Let it cook on low heat for 40-50 minutes till potatoes are tender.
Versione Italiana - Italian version
Amo il sapore della salsa del gulasch , tupica specialita' ungherese, ma non mangio carne, cosi' l'ho preparata con la soia granulare, e devo dire che la salsa era gustosa allo stesso modo.
Ingredienti per 4 persone
1 1/2 tazza di soia granulare
6 cucchiai di olio extra vergine di oliva
1 cipolla tritata finemente
6 cucchiai di olio extra vergine di oliva
1 cipolla tritata finemente
600 gr. di pelati
2 cucchiai di of paprika
1 cucchiaino di cumino
2 cucchiai di of paprika
1 cucchiaino di cumino
2 patate grandi
sale a gusto
sale a gusto
Bollire la soia granulata in acqua salata per 10 minuti. Scolarla e strizzarla per rimuovere l'eccesso di acqua In una pentola mettere l'olio extra vergine di oliva e la cipolla tritata and soffriggere per 1-2 minuti, quindi aggiungere la soia granulare,le patate tagliate in cubotti,i pomodori tritati,il cumino, la paprika e sale a gusto. Far cuocere su fuoco basso per 40-50 minuti finche' le patate sono tenere.
No comments:
Post a Comment